15 persoons vakantiehuis

15 persoons vakantiehuis

Bent u met familie, vrienden, je voetbalteam of het bedrijf opzoek naar een 15 persoons vakantiehuis? Villa La Farfalla kan voor u wel eens de juiste oplossing bieden. De villa ligt in het midden van Italië, stamt uit het jaar 1550 en is omringd door 16 hectare van weide en bos. 

 

Over het 15 persoons vakantiehuis

Villa La Farfalla bestaat uit een villa, 2 appartementen en een vrijstaande studio. In totaal is er plek voor 26 personen. De villa zelf bestaat uit 6 luxe en stijlvolle kamers, samen goed voor een 15 persoons vakantiehuis. De nabijgelegen appartementen en vrijstaande studio bieden daarnaast nog ruimte voor 11 personen. 

 

Faciliteiten van het 15 persoons vakantiehuis

De villa wordt gekenmerkt door een paar faciliteiten. Villa La Farfalla beschikt over een restaurant met een traditionele Italiaanse keuken. Hier worden lokale gerechten bereid, geserveerd met wijnen uit de streek of bijpassend aan het gerecht. Naast een restaurant beschikt Villa La Farfalla ook over een zwembad van 6 bij 13 meter met een prachtig uitzicht over de omgeving. Ook beschikt Villa La Farfalla over een uitgebreide collectie van Nederlands en Engelstalige boeken, die in de lounge ruimte in alle rust gelezen kunnen worden. 

 

Gezelschappen voor het 15 persoons vakantiehuis

De villa kan voor zowel privé als zakelijke doeleinden uitkomst bieden. Het 15 persoons vakantiehuis kan voor privé doeleinden gebruikt worden om een bruiloft te organiseren of een familiereis/uitje. Voor zakelijke doeleinden is het 15 persoons vakantiehuis uitermate geschikt voor een brainstorm sessie, teambuilding sessie of een teamuitje te organiseren.

 

Contact

Of u nu komt voor een zakelijk uitje of een privé gelegenheid, in dit 15 persoons vakantiehuis is alles mogelijk. Heeft u interesse wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK