20 persoons vakantiehuis

20 persoons vakantiehuis

Bent u met familie, vrienden, een vereniging of uw bedrijf op zoek naar een 20 persoons vakantiehuis? Dan biedt Villa La Farfalla een uitkomst voor u. Villa La Farfalla ligt in het midden van Italië, is een historische villa uit 1550 en is omringd door een groot aantal hectare van weide en bos. 

 

Over het 20 persoons vakantiehuis

De villa en nabijgelegen appartementen bieden in totaal ruimte voor 26 personen. De villa zelf kent 6 luxe en stijlvolle kamers. Naast de villa is een kleiner authentiek pand bestaande uit twee ruime appartementen. Daarnaast is er nog een vrijstaande studio.

 

Faciliteiten van het 20 persoons vakantiehuis

Dit 20 persoons vakantiehuis heeft een restaurant, zwembad en een lounge ruimte. De voormalige koestal is omgebouwd tot een restaurant. De keuken van het restaurant is compleet Italiaans met een mix van lokale gerechten van beide provincies. Ook heeft het restaurant een uitgebreide wijnkaart met lokale en kwaliteitswijnen. Vanaf het restaurant heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Het grote zwembad biedt ook een uitzicht over de omgeving. De loungeruimte is tegelijkertijd een bibliotheek met een brede collectie aan Engelse en Nederlandstalige boeken.

 

Gezelschappen voor het 20 persoons vakantiehuis

De villa kan voor zowel privé als zakelijke doeleinden uitkomst bieden. Het 20 persoons vakantiehuis kan voor zakelijke doeleinden gebruikt worden om een brainstorm sessie, teambuilding sessie of een teamuitje te organiseren. Voor privé doeleinden is het 20 persoons vakantiehuis ideaal om een bruiloft te organiseren of een familiereis te organiseren. 

 

Contact

Of u nu komt voor een zakelijk uitje of een privé gelegenheid, in dit 20 persoons vakantiehuis is alles mogelijk. Heeft u interesse wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK