24 persoons vakantiehuis

24 persoons vakantiehuis

Bent u met een groot gezelschap op zoek naar een 24 persoons vakantiehuis? Villa La Farfalla in het midden van Italië kan voor jullie gezelschap de uitkomst bieden. Villa La Farfalla is een historische villa uit 1550 omringd door 16 hectare aan weide en bos. 

 

Over het 24 persoons vakantiehuis

Villa La Farfalla kan in totaal ruimte bieden aan 26 personen. Binnen de villa is er een verdeling gemaakt van 6 luxe en stijlvolle kamers. Daarnaast staat er naast de villa een kleiner authentieker pand met twee ruime appartementen en een vrijstaande studio. 

 

Faciliteiten van het 24 persoons vakantiehuis

Dit 24 persoons vakantiehuis heeft een paar faciliteiten. In de voormalige koestal is het restaurant gevestigd. De keuken is geheel in Italiaanse handen, waardoor u altijd kunt genieten van lokale gerechten. Doordat de villa zich op de grens van 2 provincies bevindt, is dit een mix van beide provincies. Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart en heeft daarnaast een prachtig uitzicht over de omgeving. Naast het restaurant beschikt Villa La Farfalla ook over een ruim zwembad (13m x 6m) en een lounge ruimte met een breed aanbod aan Nederlands en Engelstalige boeken. 

 

Gezelschappen voor het 24 persoons vakantiehuis

Villa La Farfalla biedt voor zowel zakelijke als privé doeleinden uitkomsten als 24 persoons vakantiehuis. Als u met uw bedrijf een brainstorm sessie of teambuilding sessie wil, is dit zeker mogelijk bij La Farfalla. Wilt u een bruiloft houden en daarbij een eigen ruimte hebben, dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden.

 

Contact

Of u nu komt voor een zakelijk uitje, een bruiloft of u wilt er even lekker met de hele familie tussen uit, in dit 24 persoons vakantiehuis is alles mogelijk. Heeft u interesse wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK