Appartement Italië

Appartement Italië

Lekker een weekje met de familie of het team er tussenuit? Villa La Farfalla is een villa die in het midden van Italië ligt. De villa stamt uit 1550, heeft 16 hectare aan weide en bos, en heeft aansluitende appartementen en een vrijstaande studio.

 

Over het appartement in Italië 

Villa La Farfalla heeft vier appartementen. De villa zelf beschikt over een geschakelde hotelkamer met een keukenblok in de grootste kamer. Het nabijgelegen gebouw biedt ruimte voor nog twee appartementen. Tot slot staat op het terrein nog een vrijstaand appartement. Als u dus op zoek bent naar een appartement in Italië, dan kan Villa La Farfalla de perfecte locatie zijn. 

 

Faciliteiten van het appartement in Italië

Ongeacht of u met familie of met vrienden komt, is het altijd belangrijk om te weten welke faciliteiten het appartement in Italië biedt. Elk appartement beschikt over een badkamer en een keukenset. Daarnaast heeft Villa La Farfalla een paar faciliteiten die bij het terrein inbegrepen zitten. Villa La Farfalla heeft een eigen restaurant, beschikt over een privé zwembad en heeft een loungeruimte met een breed aanbod aan Nederlands en Engelstalige boeken. Het restaurant is daarnaast traditioneel Italiaans, waardoor er veel lokale gerechten bereid worden met bijpassende wijnen uit de streek. 

 

Contact

Wilt u lekker tot rust komen in het midden van Italië? Villa La Farfalla heeft verschillende appartementen in Italië die voor u de uitkomst kunnen bieden. Wilt u meer weten over het appartement in Italië, of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK