Appartement Marken

Appartement Marken

De Marken in het Italiaans 'Le Marche' genoemd. Dit is een prachtige regio in Italië met veel natuur. Bent u op zoek naar een appartement in Marken? Villa La Farfalla biedt u prachtige appartementen in de Marken. 

Over het appartement in Marken 

Villa La Farfalla beschikt over vier appartmenten in Marken. Een daarvan in een geschakelde hotelkamer met een keukenblok. Twee appartementen bevinden zich in het gebouw naast de villa en er is nog een losstaand appartement met een eigen terras dat uitkijkt op de groene heuvels. Als u op zoek bent naar een appartement in Marken dat in een rustige en bosrijke omgeving ligt bent u bij Villa La Farfalla aan het goede adres! 

Faciliteiten van het appartement in Italië

De appartementen hebben veschillende faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken. Elk appartement heeft een badkamer en een keuken. Heeft u geen zin om zelf te koken? U kunt heerlijk eten bij het restaurant van Villa La Farfalla. Dit is een traditioneel Italiaanse keuken waar lokale gerechten bereid worden. Deze gerechten worden geserveerd met bijpassende lokale wijnen. In de villa is een loungeruimte waar u tot rust kunt komen, deze ruimte beschikt over een bibliotheek met een groot aanbod aan Nederlands- en Engelstalige boeken. Buiten op het terrein van de villa is een zwembad te vinden waar u gebruik van kunt maken wanneer u in een van onze appartementen verblijfd. 

Contact

Toe aan een ontspannen vakantie zonder zorgen in een mooie omgeving?  Villa La Farfalla heeft verschillende appartementen in Marken die voor u de uitkomst kunnen bieden. Wilt u meer weten over het appartement in Marken, of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK