Appartement Umbrië

Appartement Umbrië

Wilt u er even lekker tussenuit met de familie of met uw medewerkers? Bij Villa La Farfalla bent u gegarandeerd van een heerlijke vakantie. Onze appartementen liggen midden in Italië in de prachtige groene heuvels en omringt door bos en heide. 

Over het appartement in Umbrië 

Villa La Farfalla is voorzien van verschillende appartementen. In totaal zijn er vier appartementen te vinden. Naast de villa staat een pand waarin twee prachtige appartementen zijn gebouwd. Dit waren authentieke stallen en deze zijn helemaal omgebouwd met behoud van de rustieke stijl. Daarnaast is er op het terrein een vrijstaand appartement met een eigen terras dat uitkijkt op de groene heuvels. 

Faciliteiten van het appartement in Umbrië

De appartementen van Villa La Farfalla bieden u diverse faciliteiten. Elk appartement beschikt over een badkamer en een keuken. Wanneer u een van de appartementen huurt kunt u gebruik maken van het buiten zwembad. Bij het zwembad bevinden zich ligstoelen waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Door de groene omgeving zijn er ook genoeg plekjes in de schaduw. Er is een loungeruimte met een groot aanbod van Nederlandse en Engelstalige boeken. Heeft u geen zin om zelf te koken? U kunt ook mee eten in het restaurant van Villa La Farfalla. Hier kunt u genieten van traditionele italiaanse recepten met bijpassende wijnen uit de streek. 

Contact

Wilt u even opladen in het prachtige groene hart van Italië? Villa La Farfalla biedt u comfortabele appartementen omgeven door natuur, waar u heelrijk tot rust kunt komen. Wilt u meer weten over onze appartementen of over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK