Authentiek hotel Marken

Authentiek hotel Marken

Bent u op zoek naar een authentiek hotel in Marken? Kom tot rust in het authentieke hotel van Villa La Farfalla. Dit hotel ligt middenin het groene hart van Italië en is omgeven door 16 hectare heide en bos. 

Over het authentieke hotel in Marken 

Villa La Farfalla is een authentiek hotel dat op de grens van La Marche en Umbrië ligt. Het historische pand dateert uit 1550 en is volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een hotel. In het hotel zijn zes stijvolle kamers gerealiseerd. Door het behoud van de rustieke stijl heeft het hotel een authentieke uitstraling. Naast het hotel staat een kleiner pand, daar zijn twee appartementen te vinden. Op het terrein van hotel is ook nog een studio met eigen terras met een prachtig uitzicht. 

Faciliteiten van het authentieke hotel in Marken

Wanneer u op vakantie bent in ons authentieke hotel, wordt u van verschillende gemakken voorzien. Op alle kamers in het hotel is een TV, een koffie- en theehoekje en een koelkast te vinden. Het hotel beschikt over een eigen restaurtant waar u dagelijks kunt ontbijten, lunchen en dineren. De keuken is in Italiaanse handen en er worden traditionele gerechten geserveerd, gemaakt van biologische producten uit de omgeving en dat is te proeven! Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart met wijnen die perfect bij de gerechten passen. Deze wijnen komen voornamelijk uit de regio. Verder kunt u gebruikmaken van de loungeruimte, hier is een bibliotheek met een grote collectie Nederlands- en Engelstalige boeken. Voor de activelingen is er ook genoeg te doen. Villa La Farfalla heeft een zwembad met zicht op de groene heuvels. Dit zwembad ligt op het zuiden dus de zon schijnt hier heel de dag. Er is genoeg schaduw door de omliggende bomen en u kunt gebruikmaken van de ligbedden. Echt ontspannen! 

Contact

Toe aan een ontspannen vakantie in het groene hart van Italië? Villa La Farfalla is een authentiek hotel in Marken dat zeer geschikt is voor een ontspannen vakantie. Wilt u meer weten over ons hotel, of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK