Authentiek hotel Umbrië

Authentiek hotel Umbrië

Bent u op zoek naar een authentiek hotel in Umbrië? Villa La Farfalla biedt u een authentieke accomodatie in het groene hart van Italië. Ons authentieke hotel is omgeven door weide en bos. U kunt hier genieten van een welverdiende ontspannen vakantie! 

Over het authentieke hotel in Umbrië

Villa La Farfalla is een klein en authentiek hotel in Umbrië. Het gebouw dateert uit het jaar 1550. Tijdens de renovatie van het gebouw is de rustieke stijl bewaard gebleven waardoor het echt een authentieke uitstraling heeft. In het hotel zijn zes luxe en stijlvolle kamers te vinden. Deze zijn allen voorzien van een TV, een koffie- en theehoek en een koelkast. In totaal bieden deze kamers ruimte voor 15 personen. Daarnaast kunt u bij Villa La Farfalla ook terecht in een van onze appartementen of onze studio met eigen terras. 

Faciliteiten van het authentieke hotel in Umbrië

Ons authentieke hotel is voorzien van een eigen restaurant met een Italiaanse keuken. Hier worden traditionele gerechten bereid met biologische producten uit de regio, dit proeft u zeker! Bij deze traditionle gerechten kan de wijn niet ontbreken en daarom hebben we een uitgebreide wijnkaart met bijpassende wijnen. U kunt in ons restaurant zeven dagen per week terecht voor ontbijt, lunch en diner. Villa La Farfalla beschikt over een loungeruimte in het hotel. Hier kunt u gebruikmaken van het grote aanbod Nederlands- en Engelstalige boeken. Verder kunt u gebruikmaken van ons buitenzwembad met uitzicht op de groene heuvels. Daar vindt u ook ligbedden om lekker van de zon te genieten. Het zwebad ligt op het zuiden, dus heel de middag is daar de zon te vinden. De omgeving van Villa La Farfalla is ook zeer geschikt voor een wandeling of een fietstocht. 

Gezelschappen voor het hotel in Umbrië

Bij Villa La Farfalla kunt u terecht voor zakelijke en privé aangelegenheden. Op vakantie met familie of vrienden? Een bruiloft organiseren? Een teamuitje of brainstormsessie? Het kan allemaal in ons authentieke hotel in Umbrië. 

Contact

Heeft u interesse in ons authentieke hotel in Umbrië? Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, Villa la Farfalla is de ultieme vakantieplek. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor u. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK