Bedrijfsuitje in Italië

Bedrijfsuitje Italië

Bent u met uw bedrijf opzoek naar een locatie om een goede teambuilding sessie te houden met uw bedrijf? Grijp uw kans en organiseer deze gelegenheid bij Villa la Farfalla. Villa la Farflla is een villa in het midden van Italië. De villa komt uit 1550 en is omringd door 16 hectare van weide en bos.

 

Over de accomodatie voor uw bedrijfsuitje in Italië

Als u er voor kiest om uw bedrijfsuitje in Italië bij Villa la Farfalla te houden, wordt u ondergebracht bij de accomodatie van Villa La Farfalla. De accomodatie bestaat uit de villa zelf, 2 appartementen en een vrijstaande studio. Dit maakt het mogelijk om 26 personen te laten overnachten. De villa zelf heeft 6 luxe en stijlvolle kamers. Als u bedrijfsuitje naar Italië uit meer dan 26 personen bestaat, hebben wij genoeg lokale contacten voor nabijgelegen overnachtingsplekken. Hier kunnen we de rest van het uitje onderbrengen. 

 

Faciliteiten van de accomodatie

Als u een bedrijfsuitje organiseert is het fijn om te weten welke faciliteiten er beschikbaar zijn. Villa la Farfalla beschikt over een privé zwembad, een restaurant, een vergaderruimte en een loungeruimte. Het zwembad is 6 bij 13 meter met een mooi uitzicht op de omgeving. Het restaurant is traditioneel Italiaans. Er worden dus veel traditionele gerechten geserveerd met bijpassende wijnen. De vergaderruimte is daarnaast bijzonder geschikt voor meetings met uw bedrijf. De loungeruimte bevindt zich in de villa en heeft een brede collectie aan Nederlands en Engelstalige boeken. 

 

Zakelijke mogelijkheden

Een bedrijfsuitje brengt nog best wat organisatie met zich mee. Wij helpen u graag met de organisatie van het bedrijfsuitje. Zo is het mogelijk dat wij de catering verzorgen of helpen bij verdere organisatie. De organisatie van Villa La Farfalla maakt het zelfs mogelijk om een op maat programma voor uw zakelijke doelstelling te maken en verzorgt de gehele uitwerking en organisatie hiervan. De Villa met haar faciliteiten kan tevens in haar geheel worden afgehuurd.

 

Contact

Wilt u graag uw bedrijfsuitje in Italië houden, dan bent u bij Villa La Farfalla aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij allemaal kunnen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en we praten graag verder. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK