Bedrijfsuitje Italië

Bedrijfsuitje Italië

Bent u met uw bedrijf opzoek naar een locatie om een bedrijfsuitje in Italië te houden? Villa La Farfalla kan tot 26 personen onderbrengen op haar terrein en tot wel 50 personen aan catering dienen. Ook heeft Villa La Farfalla goede lokale contacten om eventueel de andere 24 personen nog onder te brengen. Villa La Farfalla stamt uit het jaar 1550 met 16 hectare aan land. Dit maakt het de ideale plek voor een bedrijfsuitje in Italië. 

 

Over de villa

Villa La Farfalla bestaat uit een villa, 2 appartementen en een vrijstaande studio. In totaal is er plek voor 26 personen. De villa zelf heeft 6 zeer luxe en stijlvolle kamers, waar 2 tot 4 personen in kunnen verblijven per kamer. Er is dus genoeg plek voor uw bedrijfsuitje in Italië. 

 

Mogelijkheden

Een bedrijfsuitje in Italië kan verschillende doeleinden hebben. Of u met uw bedrijf nu komt voor een vergadering, een teambuilding sessie of een brainstorm sessie, bij Villa La Farfalla is alles mogelijk. Villa La Farfalla biedt een sfeervolle locatie, waar ook een vergaderruimte bij in zit. 

 

Volledige verzorgd

Villa La Farfalla kan uw bedrijfsuitje in Italië volledig verzorgen. Wij bieden mogelijkheid tot catering, met een smaakvolle en kwalitatieve Italiaanse keuken. De organisatie van Villa La Farfalla biedt ook aan om een programma op maat te maken voor uw bedrijfsuitje in Italië. Wij verzorgen dan ook de hele uitwerking en organisatie hiervan. 

 

Contact

Wilt u een bedrijfsuitje in Italië organiseren? Of u nu doelt op een brainstorm sessie, een vergadering of voor teambuilding; Villa La Farfalla kan het volledig voor u verzorgen. Interesse in wat er mogelijk is? Leg eens contact met ons! 

 

 Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK