Boutique hotel Le Marche

Boutique hotel Le Marche

Toe aan vakantie en op zoek naar een rustige vakantieplek? Villa La Farfalla is een boutique hotel in Le Marche, in Italië. Le Marche staat ook wel bekent als het groene hart van Italië. Door de groene, bosrijke omgeving kunt u hier genieten van ontspannen vakantie om weer helemaal op te laden. 

Over het boutique hotel in Le Marche

Villa La Farfalla is een oude villa die stamt uit het jaar 1550. Het pand is geheel gerenoveerd en tijdens de renovatie is de rustieke stijl van het oude pand bewaard gebleven. In de villa zijn zes stijlvolle kamers te vinden, waar in totaal 15 personen ondergebracht kunnen worden. Daarnaast beschikt Villa La Farfalla over twee appartementen en een studio met eigen terras. De villa is omgeven door 16 hectare weide en bos dus u zit echt middenin de natuur. 

Faciliteiten van het boutique hotel in Le Marche

Wanneer u te gast bent in het boutique hotel in Le Marche kunt u gebruikmaken van verschillende faciliteiten, zodat u van alle gemakken voorzien bent. Zo is elke kamer voorzien van een TV, een koffie- en theehoek en een koelkast. Villa La Farfalla heeft een eigen restaurant. De keuken van dit restaurant is in Italiaanse handen. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. In de keuken wordt er vooral gewerkt met biologische producten uit de omgeving en dat is goed te proeven! Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart met wijnen die goed bij de traditonele gerechten passen. Daarnaast beschikt Villa La Farfalla over een loungeruimte waar u ontspannen een boek kunt lezen. U kunt gebruikmaken van onze grote collectie van Nederlands- en Engelstalige boeken. Verder kunt u een verfrissende duik nemen in ons buitenzwembad met uitzicht op de groene heuvels, of een wandel- of fietstocht doen door de prachtige omgeving. 

Contact

Wilt u een rustige vakantie in een boutique hotel in Le Marche? Villa La Farfalla ligt in het groene hart van Italië en is omgeven door natuur. Bij ons kunt u van de rust en natuur genieten. Wilt u meer weten over het boutique hotel in Italië, of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK