Boutique hotel Marken

Boutique hotel Marken

Bent u op zoek naar een boutique hotel in Marken? Villa La Farfalla is dan zeker geschikt voor u! het kleine hotel ligt in de prachige groene regio van Italië. U bent gegarandeerd van een heerlijk rustgevende vakantie als u in Villa La Farfalla verblijft. 

Over het boutique hotel in Marken 

Villa La Farfalla is een historisch pand dat dateert uit 1550. Het pand is volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een boutique hotel. In het pand zijn zes luxe en stijlvolle kamers te vinden. Daarnaast bevindt zich naast de villa nog een kleiner pand waar twee appartementen zijn gerealiseerd. Verder is er een studio met een eigen terras, voor als u iets meer privacy wilt. Er zijn veel mogelijkheden als u wilt verblijven bij Villa La Farfalla. U kunt bij ons terecht voor een ontspannen vakantie, midden in de natuur. 

Faciliteiten van het boutique hotel in Marken

Er zijn verschillende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken tijdens uw vakantie bij Villa La Farfalla. De voormalige koeienstal is omgebouwd tot een restaurant. U kunt hier zeven dagen per week lunchen en dineren. De keuken is in Italiaanse handen, waardoor de beste lokale gerechten bereid worden. Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende wijnen uit de regio.  In Villa La Farfalla is een loungeruimte te vinden. U kunt hier gebruikmaken van de uitgebreide collectie van Nederlands- en Engelstalige boeken. Wilt u liever iets actiefs doen? Ook dat kan! Buiten op het terrein van Villa La Farfalla is een zwembad te vinden. Voor een verfrissene duik kunt u daar terecht. Het zwembad ligt op het zuiden, dus u kunt lang genieten van de zon tijdens het zwemmen. Daarnaast biedt het zwembad een uitzicht op de prachtige groene heuvels. Echt genieten dus! 

Contact

Toe aan een ontspannen vakantie zonder zorgen in een mooie omgeving?  Villa La Farfalla is hét boutique hotel in Marken dat zeker geschikt is voor een ontspannen vakantie. Wilt u meer weten over ons boutique hotel, of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK