Boutique hotel Umbrië

Boutique hotel Umbrië

Bent u op zoek naar een boutique hotel in Umbrië? Villa La Farfalla is een authentiek pand dat omgebouwd is tot een boutique hotel. Het pand ligt in de groene omgeving van Umbrië en is omgeven door 16 hectare weide en bos. Door de combinatie van de mooie omgeving en het kleine hotel bent u gegarandeerd van een ontspannen vankantie! 

Over het boutique hotel in Umbrië

Villa La Farfalla is een boutique hotel en telt zes kamers. Deze kamers zijn stijlvol en voorzien van alle luxe die u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Het pand stamt uit 1550 en dat is ook te zien, tijdens de renovatie is de rustieke stijl bewaard gebleven. Hierdoor hebben alle kamers een authentieke uitstraling. De zes kamers die gerealiseerd zijn in Villa La Farfalla bieden in totaal ruimte voor 15 personen. Daarnaast beschikt Villa La Farfalla ook over twee appartementen en een studio. 

Faciliteiten van het boutique hotel in Umbrië

Wanneer u in Villa La Farfalla verblijft, kunt u gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Zo is er een restaurant met een Italiaanse keuken. Hier worden traditioneel Italiaanse gerechten bereid. Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart met de lekkerste wijnen uit de regio. Deze passen goed bij de traditionele gerechten die geserveerd worden. U kunt zeven dagen per week in het restaurant terecht om te lunchen en te dineren. In de voormalige woonkeuken van Villa La Farfalla, is een loungeruimte gemaakt. Hier kunt u gebruikmaken van de grote collectie Nederlands- en Engelstalige boeken. Buiten op het terrein is een zwembad te vinden waar u gebruik van kunt maken. Het zwembad geeft u een prachtig uitzicht op de groene heuvels. Daarnaast ligt het zwembad op het zuiden waardoor u lang kunt genieten van de zon. 

Gezelschappen voor het boutique hotel in Umbrië

U kunt bij Villa La Farfalla terecht voor een ontspannen vakantie met familie of vrienden, maar u kunt ook bij ons terecht voor zakelijke aangelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een teamuitje of een brainstormsessie. U heeft bij Villa La Farfalla zelfs de mogelijkheid om uw bruiloft te vieren! 

Contact

Heeft u interesse in een boutique hotel in Umbrië? Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, Villa la Farfalla is de ultieme vakantieplek. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK