Bruiloft in Italië

Bruiloft in Italië

Gaat u binnenkort trouwen en heeft u uw bruiloft altijd al in Italië willen houden? Grijp dan nu uw kans en vier uw bruiloft in Italië bij Villa La Farfalla. De villa ligt in het midden van Italië, stamt uit het jaar 1550 en is omringd door 16 hectare van weide en bos. 14 stellen zijn u al voorgegaan.

Over de accomodatie

Als u er voor kiest om uw bruiloft in Italië te houden, wordt u ondergebracht bij de accomodatie van Villa La Farfalla. De accomodatie bestaat uit de villa zelf, 2 appartementen en een vrijstaande studio. Dit maakt het mogelijk om 26 personen te laten overnachten. De villa zelf heeft 6 luxe en stijlvolle kamers. Wij begrijpen natuurlijk dat als u een bruiloft in Italië organiseert dat er meer dan 26 mensen komen. Wij hebben goed contact met nabijgelegen overnachtingsplekken, waar wij kunnen regelen de overige gasten onder te brengen. 

Faciliteiten van de accomodatie

Als u een bruiloft in Italië houdt, is het fijn om te weten over welke faciliteiten de accomodatie beschikt. Villa La Farfalla heeft een restaurant met traditionele Italiaanse keuken. Hier worden lokale gerechten gemaakt, geserveerd met wijnen uit de omgeving of bijpassend aan uw gerecht. Villa La Farfalla ligt in een prachtige omgeving, heeft een eigen zwembad van 6 bij 13 meter en een uitgebreide collectie aan Nederlands en Engelstalige boeken in de lounge ruimte. 

Hulp op maat

Om uw bruiloft in Italië te houden, kan het handig zijn om een beetje ondersteuning te krijgen bij het organiseren van de trouwerij. Villa la Farfalla biedt u de optie om alles uit handen te geven, alles zelf te regelen of een goede tussenweg te vinden tussen beide uitersten. De Villa biedt mogelijkheid tot catering voor 50 personen. Wij streven er naar om de ervaring net zo te maken als het huwelijk zelf; uniek. 

Contact

Wilt u graag uw bruiloft in Italië houden, dan bent u bij Villa La Farfalla aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij allemaal kunnen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en we praten graag verder. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK