Charmehotel Marken

Charmehotel Marken 

Bent u op zoek naar een kleinschalig hotel in de regio Marken? Bij Villa La Farfalla kunt u terecht met uw familie, vrienden, bedrijf of andere groepen. Ons hotel ligt in de prachtige omgeving van Marken. Midden in de heuvels, tussen de bomen en heide kunt u het hotel vinden. 

Over het charmehotel in Marken

Villa La Farfalla bestaat uit een villa, ook wel het charmehotel, 2 appartementen en een vrijstaande studio. Het hotel bestaat uit 6 luxueuze en stijlvolle kammers waar in totaal ruimte is voor 15 personen. Tijdens de renovatie van het hotel is de rustieke bouwstijl bewaard gebleven waardoor er een unieke cominatie is ontstaan van de rustieke stijl en het comfort van deze tijd. 

Faciliteiten van het charmehotel in Marken 

U kunt tijdens uw verblijf bij Villa La Farfalla, gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Het hotel heeft een eigen restaurant waar traditioneel Italiaanse gerechten geserveerd worden. We hebben een uitgebreide wijnkaart met passende wijnen uit de regio. Daarnaast is er een loungeruimte in het hotel met een bibliotheek waar je gebruik kunt maken van ons grote aanbod aan Nederlands- en Engelstalige boeken. Mocht. je een verkoelende duik willen nemen, dan kan dat in ons buiten zwembad met uitzicht op de groene heuvels. 

Mogelijkheden van de villa in Italië

Het maakt niet uit of u privé of voor een zakelijke aangelegenheid komt bij Villa La Farfalla. Het is allemaal mogelijk bij ons. U kunt bij ons terecht voor een familiereis, teamuitje, teambuilding sessie, of voor een bruiloft bijvoorbeeld. 

Contact

Bent u op zoek naar een mooi charmehotel in Marken? Heeft u interesse in wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK