Groepsreis Italië

Groepsreis Italië

Of u nu met familie een reis wil gaan maken, uw voetbalteam of met uw bedrijf; Villa La Farfalla is de ultieme locatie voor een groepsreis in Italië. Het terrein biedt ruimte voor 26 personen om te overnachten. De villa ligt in het midden van Italië en stamt uit het jaar 1550.

 

Over de villa voor de groepsreis Italië

Villa La Farfalla is een terrein bestaande uit een villa, 2 appartementen en een vrijstaande studio. In totaal is er plek voor 26 personen. De villa zelf bestaat uit 6 luxe en stijlvolle kamers, samen goed voor het onderbrengen van 15 personen. De nabijgelegen appartementen en vrijstaande studio bieden daarnaast nog ruimte voor 11 personen. 

 

Faciliteiten voor de groepsreis Italië

De villa wordt gekenmerkt door een paar faciliteiten. Villa La Farfalla beschikt over een restaurant met een traditionele Italiaanse keuken. Hier worden lokale gerechten bereid, geserveerd met wijnen uit de streek of bijpassend aan het gerecht. Naast een restaurant beschikt Villa La Farfalla ook over een zwembad van 6 bij 13 meter met een prachtig uitzicht over de omgeving. Ook beschikt Villa La Farfalla over een uitgebreide collectie van Nederlands en Engelstalige boeken, die in de lounge ruimte in alle rust gelezen kunnen worden. 

 

Gezelschappen voor de groepsreis Italië

Als u een groepsreis naar Italië wilt organiseren, is het bij Villa La Farfalla mogelijk om zowel voor privé als zakelijke doeleinden langs te komen. Is de groepsreis naar Italië bedoelt voor zakelijke doeleinden zoals een brainstorm sessie, een teambuilding sessie of een teamuitje, dan is dit zeker mogelijk. Ook voor privé gelegenheden als het organiseren van een bruiloft of een familieweekend is de villa uitermate geschikt.

 

Contact

Wilt u een groepsreis naar Italië maken? Villa La Farfalla biedt voor zowel zakelijke als privé doeleinden de perfecte oplossing. Heeft u interesse om uw groepsreis naar Italië te houden bij Villa La Farfalla? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK