Groepsvakantie Italië

Groepsvakantie Italië

Bent u op zoek naar een groepsvakantie in Italië? Villa La Farfalla is een authentieke villa uit 1550 die tot wel 26 personen kan onderbrengen. Met haar lokale contacten maakt Villa La Farfalla het ook mogelijk om eventuele grotere groepen dan 26 personen onder te brengen bij lokale overnachtingsplekken. 

 

Over de groepsvakantie in Italië

De groepsvakantie in Italië kan gehouden worden bij Villa La Farfalla. De accommodatie bestaat uit een authentieke villa, 2 appartementen in een tweede authentieke gebouw en een vrijstaande studio. De groepsvakantie biedt op locatie ruimte voor 26 personen. Deze zijn verdeeld over 6 kamers in de villa en de drie losse andere ruimtes. Er is dus genoeg plek voor uw groepsvakantie in Italië. Mocht u met meer personen willen gaan, dan heeft Villa La Farfalla genoeg lokale contacten om meerdere mensen onder te brengen.

 

Faciliteiten

De groepsvakantie in Italië biedt verschillende faciliteiten die bij de villa in zitten. Villa La Farfalla beschikt over een eigen restaurant opgezet in een oude koestal. Het restaurant heeft een traditionele Italiaanse keuken. Het restaurant serveert dus lokale gerechten met bijpassende wijnen. Naast het restaurant heeft de groepsvakantie in Italië ook een zwembad met een uitzicht over de omgeving en een lounge ruimte waar u een keuze kunt maken uit een brede collectie van Engels en Nederlandstalige boeken. 

 

Privé of zakelijk

Of u nu op zoek bent naar een groepsvakantie in Italië voor privé of zakelijke doeleinden; bij Villa La Farfalla mag het allemaal. Wij verzorgen zakelijke vakanties zoals teambuilding. Op privé gebied helpen wij graag bij het organiseren van een bruiloft of is het mogelijk om een familie uitje te organiseren. 

 

Contact

Heeft u interesse in een groepsvakantie in Italië in een prachtige omgeving? Villa La Farfalla biedt voor zowel privé als zakelijke vakanties een uitkomst. Heeft u interesse in de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK