Grote familie vakantiehuizen

Grote familie vakantiehuizen

Bent u met een grote familie en op zoek naar vakantiehuizen? Villa La Farfalla is een villa uitermate geschikt als vakantiehuis voor grote families. De villa stamt uit 1550 en kan tot wel 26 familieleden onderbrengen. Daarnaast heeft het ook een catering service die uitgebreid kan worden tot wel 50 personen. Vakantiehuizen voor een grote familie van meer dan 26 personen is ook mogelijk bij Villa La Farfalla. Er zijn genoeg lokale contacten om eventueel meer familieleden onder te brengen. 

 

Over de grote familie vakantiehuizen

De vakantiehuizen voor een grote familie bestaan uit een authentieke villa uit 1550, 2 appartementen ondergebracht in een authentiek pand van 1550 en een vrijstaande studio opgebouwd vanuit een oude paardenstal. De locatie heeft dus veel ruimte als vakantiehuizen voor een grote familie. De villa zelf heeft 6 kamers waar in totaal 15 familieleden kunnen worden ondergebracht. Daarnaast hebben de nabijgelegen appartementen en de losstaande studio plek voor nog 11 personen. Mocht uw familie toch groter zijn dan 26 personen, kunnen wij uw familie ook nog lokaal onderbrengen.

 

Faciliteiten van de grote familie vakantiehuizen

Villa La Farfalla heeft een aantal faciliteiten. Met betrekking tot de vakantiehuizen voor grote families, beschikt elke locatie over een badkamer en veel ruimte. Daarnaast heeft Villa La Farfalla een traditioneel Italiaans restaurant. Hier worden lokale gerechten bereidt geserveerd met lokale of bijpassende wijnen. Op het terrein van Villa La Farfalla ligt een groot zwembad van 6 bij 13 meter. Het zwembad biedt een mooi uitzicht over de omgeving. Als laatste beschikt Villa La Farfalla over een lounge ruimte om heerlijk tot rust te komen met een goed boek.  De lounge ruimte heeft een grote collectie van Nederlands en Engelstalige boeken. De faciliteiten maken het de ideale vakantiehuize voor een grote familie. 

 

De omgeving van de grote familie vakantiehuizen

In de nabije omgeving van de vakantiehuizen voor een grote familie is er genoeg te doen. Voor de liefhebbers van fietsen bevind zich de Monte Nerone (onderdeel van de Giro d'Italia in 2009) op 20 km afstand. Wie liever wandelend op stap gaat, heeft kilometers aan omgeving tussen de bergen waar heerlijk gewandeld kan worden. Verder biedt het gebied ook ruimte voor paardrijden, golfen, abseilen, rafting en quad rijden. Daarnaast is op een 45 minuten afstand het strand en de zee in zicht.

 

Contact

Heeft u interesse in vakantiehuizen voor een grote familie in een mooie omgeving van Italië? Villa La Farfalla biedt met haar grote terrein en vele activiteiten in de omgeivng een perfecte oplossing. Heeft u interesse in de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op en we kijken graag wat er mogelijk is. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK