Grote groepen vakantiehuizen

Grote groepen vakantiehuizen

Bent u met een grote groep en op zoek naar vakantiehuizen? Villa La Farfalla is een villa uitermate geschikt voor grote groepen. De villa stamt uit 1550 en kan tot wel 26 personen onderbrengen. Daarnaast heeft het ook een catering service die uitgebreid kan worden tot wel 50 personen. Vakantiehuizen voor grote groepen van meer dan 26 personen is ook mogelijk bij Villa La Farfalla. Er zijn genoeg lokale contacten om eventueel meer personen onder te brengen. 

 

Over de grote groepen vakantiehuizen

De grote groepen vakantiehuizen bestaan uit een villa, 2 appartementen ondergebracht in een authentiek pand uit 1550 en een vrijstaande studio opgebouwd uit een oude paardenstal. De locatie is dus ideaal voor vakantiehuizen voor grote groepen. De villa beschikt over 6 ruimtes waar totaal 15 personen ondergebracht kunnen worden. De nabijgelegen appartementen en losstaande studio bieden nog eens plek voor 11 personen. 

 

Faciliteiten van de grote groepen vakantiehuizen

Villa La Farfalla heeft een aantal faciliteiten. Met betrekking tot de vakantiehuizen voor grote groepen, beschikt elke locatie over een badkamer en veel ruimte. Daarnaast heeft Villa La Farfalla een traditioneel Italiaans restaurant. Hier worden lokale gerechten bereidt geserveerd met lokale of bijpassende wijnen. Op het terrein van Villa La Farfalla ligt een groot zwembad van 6 bij 13 meter. Het zwembad biedt een mooi uitzicht over de omgeving. Als laatste beschikt Villa La Farfalla over een lounge ruimte om heerlijk tot rust te komen met een goed boek.  De lounge ruimte heeft een grote collectie van Nederlands en Engelstalige boeken. 

 

Doel van het bezoek met grote groepen aan vakantiehuizen

Villa La Farfalla kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Er komen veel grote groepen naar onze vakantiehuizen voor privé doeleinden. Als u een bruiloft wilt organiseren of een familie weekend heeft is dit mogelijk bij Villa La Farfalla. Als u voor zakelijke doeleinden komt, of dit nu gaat om een teambuilding sessie of een vergadering, is dit voor Villa La Farfalla ook geen probleem. 

 

Contact

Heeft u interesse in vakantiehuizen voor grote groepen in een mooie omgeving van Italië? Villa La Farfalla biedt voor zowel privé als zakelijke doeleinden een uitkomst. Heeft u interesse in de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op en we kijken graag wat er mogelijk is. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK