Grote groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodatie

Bent u op zoek naar een grote groepsaccommodatie in Italië? Villa La Farfalla is een authentieke villa uit 1550 die tot wel 26 personen kan onderbrengen en catering kan onderbrengen voor 50 personen. Met haar lokale contacten maakt Villa La Farfalla het ook mogelijk om eventuele grotere groepen dan 26 personen onder te brengen bij lokale overnachtingsplekken. 

 

Over de grote groepsaccommodatie

De grote groepsaccommodatie bestaat uit een authentieke villa, 2 appartementen in een tweede authentieke gebouw en een vrijstaande studio. De groepsaccommodatie biedt ruimte voor 26 personen. Deze zijn verdeeld over 6 kamers in de villa en de drie losse andere ruimtes. Er is dus genoeg plek voor uw groepsaccomodatie in Italië. 

 

Faciliteiten van de grote groepsaccommodatie

De grote groepsaccommodatie heeft verschillende faciliteiten. Villa La Farfalla beschikt over een eigen restaurant opgezet in een oude koestal. Het restaurant heeft een traditionele Italiaanse keuken. Het restaurant serveert dus lokale gerechten met bijpassende wijnen. Naast het restaurant heeft de groepsaccommodatie in Italië ook een zwembad met een uitzicht over de omgeving en een lounge ruimte waar u een keuze kunt maken uit een brede collectie van Engels en Nederlandstalige boeken. 

 

Privé of zakelijke doeleinden van de grote groepsaccommodatie

Of u nu met familie of vrienden op bezoekt komt bij Villa La Farfalla, of voor een zakelijk doeleinde als een teambuilding sessie, bij deze grote groepsaccommodatie is alles mogelijk. Privé doeleinden als een bruiloft of een familie weekend zijn mogelijk bij de villa, evenals het houden van een vergadering met uw bedrijf of een brainstorm sessie. 

 

Contact

Heeft u interesse in een grote groepsaccommodatie in een mooie omgeving van Italië? Villa La Farfalla biedt voor zowel privé als zakelijke doeleinden een uitkomst. Heeft u interesse in de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op en we kijken graag wat er mogelijk is. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK