Hotels Umbrië

Hotels Umbrië

Bent u op zoek naar hotels in Umbrië? Villa La Farfalla biedt u een unieke ervaring in een klein hotel in Umbrië dat omgeven is door natuur. U kunt hier terecht voor een ontspannen vakantie waar u écht tot rust kunt komen! 

Over het hotel in Umbrië

Villa La Farfalla is een klein hotel. Het gebouw stamt uit het jaar 1550 en is geheel gerenoveerd. Tijdens de renovatie is de rustieke stijl bewaard gebleven waardoor het hotel een authentieke uitstraling heeft. In het hotel zijn zes stijlvolle kamers gerealiseerd. In totaal bieden deze kamers ruimte voor 15 personen. Daarnaast beschikt Villa La Farfalla over twee appartementen en een studio. Het hotel is omgeven door 16 hectare weide en bos, waardoor u aan alle kanten een prachtig uitzicht hebt.  

Faciliteiten van het hotel in Umbrië

Het hotel is voorzien van verschillende faciliteiten. Er is een restaurant met een keuken die geheel in Italiaanse handen is. Er worden traditioneel Italiaanse gerechten geserveerd met bijpassende wijnen uit de regio. We hebben een uitgebreide wijnkaart, dus voor ieder wat wils! U kunt in het restaurant zeven dagen per week dineren en lunchen. In Villa La Farfalla is een loungeruimte te vinden waar u gebruik kunt maken van het grote aanbod aan Nederlands- en Engelstalige boeken. Op ons buiten terrein is een zwembad waar u als gast gebruik van kunt maken. Terwijl u een verfrissende duik neemt, heeft u uitzicht op de groene heuvels. Het zwembad ligt op het zuiden, wat betekent dat u lang van de zon kunt genieten als u aan het zwemmen bent. Bij het zwembad zijn ligbedden te vinden waar u ook gebruik van kunt maken. 

Gezelschappen voor het hotel in Umbrië

Bij Villa La Farfalla kunt u terecht voor zakelijke en privé aangelegenheden. U kunt bij ons genieten van een heerlijke vakantie met familie of vrienden. Bij ons kunt u zelfs terecht om een bruiloft te organiseren! Wilt u een teamuitje organiseren of een brainstormsessie? Ook dat is mogelijk. 

Contact

Heeft u interesse in ons hotel in Italië? Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, Villa la Farfalla is de ultieme vakantieplek. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK