Italiaanse bruiloft

Italiaanse bruiloft

Altijd al gedroomd van een Italiaanse bruiloft? Villa La Farfalla maakt het mogelijk voor u! Villa La Farfalla is een prachtige authentieke villa in het midden van Italië. Door de middeleeuwse stijl van de villa en de groene natuur eromheen is het een geweldige plek voor een Italiaanse bruiloft. 

Over de accomodatie

De accomodatie bestaat uit de villa zelf, twee appartementen en een vrijstaande studio met eigen terras. In totaal kunnen er bij Villa La Farfalla 26 personen overnachten. In de villa zijn 6 luxueuze kamers te vinden die goed zijn voor 15 personen. Heeft u meer dan 26 gasten? Geen probleem! Wij hebben goed contact met hoteleigenaren in de omgeving waar we eventueel een aantal slaapplekken voor uw gasten kunnen reserveren. Villa La Farfalla heeft Nederlandse eigenaren wat de communicatie voor u een stuk eenvoudiger maakt. Zeker wanneer u een bruiloft wilt organiseren is het belangrijk dat de taal geen problemen of verwarringen veroorzaakt. 

Faciliteiten van de accomodatie

Villa La Farfalla biedt u verschillende facaliteiten. De villa heeft een eigen restaurant met een traditioneel Italiaanse keuken waar lokale gerechten bereid worden. Naast onze goede huiswijnen hebben we ook een wijnkaart met heerlijke wijnen uit de regio. In het hotel is een loungeruimte waar u kunt ontspannen en gebruik kunt maken van ons grote aanbod aan Nederlands- en Engelstalige boeken. Buiten op het terrein van de villa is een zwembad waar u een verfrissende duik kunt nemen tijdens de warme dagen. Tijden het zwemmen heeft u uitzicht op de groene heuvels waarin de villa ligt. 

Hulp op maat

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw bruiloft? Wij helpen u graag met een op maat gemaakt programma. Voor, tijdens en na de bruiloft adviseren en begeleidn we u om de dag goed te laten verlopen. U kunt de planning geheel uit handen geven bij ons. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het zelf te doen of om een ceremoniemeester in te schakelen. Wij streven ernaar om de ervaring net zo uniek te maken als het huwelijk zelf. 

Contact

Wilt u uw droombruiloft in Italië vieren? Dat kan bij Villa La Farfalla! Bent u benieuwd wat wij allemaal kunnen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en we praten graag verder. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK