Italië Appartement

Italië Appartement

Lekker een weekje met de familie of het team er tussenuit? Villa La Farfalla is een villa die in het midden van Italië ligt. De villa stamt uit 1550, heeft 16 hectare aan weide en bos, en heeft aansluitende appartementen en een vrijstaande studio. Ideaal om in Italië een appartement te huren!

 

Over het Italië appartement

Villa La Farfalla in Italië heeft vier appartementen. De villa zelf beschikt over een geschakelde hotelkamer met een keukenblok in de grootste kamer. Het nabijgelegen gebouw biedt ruimte voor nog twee appartementen. Tot slot staat op het terrein nog een vrijstaand appartement. Als u van plan bent op vakantie te gaan naar Italië en te overnachten in een appartement, heeft Villa La Farfalla de perfecte locatie om lekker tot rust te komen. 

 

Faciliteiten van het Italië appartement

Ongeacht of u met familie of met vrienden komt, is het altijd belangrijk om te weten welke faciliteiten er aanwezig zijn in het Italië appartement. Elk appartement beschikt over een badkamer en een keukenset. Daarnaast heeft Villa La Farfalla een paar faciliteiten die bij het terrein inbegrepen zitten. Villa La Farfalla heeft een eigen restaurant, beschikt over een privé zwembad en heeft een loungeruimte met een breed aanbod aan Nederlands en Engelstalige boeken. Het restaurant is daarnaast traditioneel Italiaans, waardoor er veel lokale gerechten bereid worden met bijpassende wijnen uit de streek. Een echte Italiaanse ervaring dus!

 

De omgeving van het Italië appartement

In de omgeving van Villa La Farfalla is genoeg te doen. Voor de actievelingen is het mogelijk om een ronde te fietsen over de Monte Nerone (onderdeel van de Giro d'Italia in 2009). Ook biedt de omgeving genoeg ruimte voor wandelgebied. Verder is het mogelijk om in de buurt paard te rijden, te golven of in de bergen te gaan abseilen, raften en quad rijden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ideaal als Italië appartement. 

 

Contact

Wilt u lekker tot rust komen in het midden van Italië? Villa La Farfalla in Italië heeft een appartement wat bij u past. Wilt u meer weten over het appartement in Italië, of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Neem contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK