Italië Vakantiehuis met zwembad

Italië Vakantiehuis met zwembad

Lekker een weekje met de familie of het team er tussenuit? Villa La Farfalla is een vakantiehuis in Italië met zwembad. De villa stamt uit 1550, heeft 16 hectare aan weide en bos, en heeft aansluitende appartementen en een vrijstaande studio. Ideaal om in Italië een vakantiehuis met zwembad te huren!

 

Over het Italië vakantiehuis met zwembad

Villa La Farfalla in Italië heeft drie gebouwen die samen het vakantiehuis met zwembad maken. De villa zelf beschikt over 6 kamers. Daarnaast is er een gebouw met twee losse appartementen en een oude paardenstal die omgebouwd is tot een losstaande studio. Als u van plan bent op vakantie te gaan naar Italië en te overnachten in een vakantiehuis, heeft Villa La Farfalla de perfecte locatie om lekker tot rust te komen. 

 

Faciliteiten van het Italië vakantiehuis met zwembad

Ongeacht of u met familie of met vrienden komt, is het altijd belangrijk om te weten welke faciliteiten er aanwezig zijn in het Italië vakantiehuis met zwembad. Elk appartement beschikt over een badkamer en een keukenset. Daarnaast heeft Villa La Farfalla een paar faciliteiten die bij het terrein inbegrepen zitten. Villa La Farfalla heeft een eigen restaurant, beschikt over een privé zwembad en heeft een loungeruimte met een breed aanbod aan Nederlands en Engelstalige boeken. Het restaurant is daarnaast traditioneel Italiaans, waardoor er veel lokale gerechten bereid worden met bijpassende wijnen uit de streek. Een echte Italiaanse ervaring dus om lekker in een Italiaans vakantiehuis met zwembad tot rust te komen.

 

De omgeving van het Italië vakantiehuis met zwembad

In de omgeving van Villa La Farfalla is genoeg te doen. Voor de actievelingen is het mogelijk om een ronde te fietsen over de Monte Nerone (onderdeel van de Giro d'Italia in 2009). Ook biedt de omgeving genoeg ruimte voor wandelgebied. Verder is het mogelijk om in de buurt paard te rijden, te golven of in de bergen te gaan abseilen, raften en quad rijden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ideaal als Italiaans vakantiehuis met zwembad.

 

Contact

Wilt u lekker tot rust komen in het midden van Italië? Villa La Farfalla in Italië heeft een vakantiehuis met zwembad wat bij u past. Wilt u meer weten over het vakantiehuis in Italië, of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK