Italië Villa

In Italië gelegen villa

Bent u met familie, vrienden, je voetbalteam of het bedrijf opzoek naar een in Italië gelegen villa? Villa La Farfalla kan voor u wel eens de juiste oplossing bieden. De in het midden van Italië gelegen villa stamt uit het jaar 1550 en beschikt over 16 hectare grond.

 

Over de in Italië gelegen villa

Het complex van Villa La Farfalla bestaat uit de villa zelf, 2 appartementen en een losse studio. In totaal is er ruimte voor 26 personen. De villa zelf beschikt over 6 luxe, stijlvolle kamers die samen ruimte bieden om 15 personen onder te brengen. De nabijgelegen appartementen en losse studio bieden daarnaast nog eens ruimte voor 11 personen.

 

Faciliteiten van in Italië gelegen villa

Villa la Farfalla heeft een eigen restaurant met een traditionele Italiaanse keuken. In deze keuken worden lokale gerechten bereid. Deze gerechten worden geserveerd met een wijn uit de lokale omgeving of bijpassend aan het gerecht. Villa La Farfalla heeft daarnaast ook een privé zwembad van 6 bij 13 meter met een mooi uitzicht over de omgeving. Daarnaast heeft de villa een loungeruimte met een grote collectie aan Nederlandstalige en Engelstalige boeken, om in alle rust een boek te kunnen lezen. 

 

Mogelijkheden van de villa in Italië

De in Italië gelegen villa kan voor zowel privé als zakelijke doeleinden uitkomst bieden. Als u een bruiloft, een teamweekend of een familiereis wil organiseren, is dit bij Villa La Farfalla zeker mogelijk. Komt u eerder voor een brainstorm sessie met her werk, een teambuilding sessie, een zakelijk teamuitje of een vergadering, dan biedt de villa deze mogelijkheden ook.

 

Contact

Of u nu komt voor een zakelijk uitje of een privé gelegenheid, in deze in Italië gelegen villa is alles mogelijk. Heeft u interesse wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK