Italië Villa met privé zwembad

Italië villa met privé zwembad

Lekker een weekje met de familie of het team er tussenuit? Villa La Farfalla is een in Italië gelegen villa met privé zwembad. De villa stamt uit 1550, heeft 16 hectare aan weide en bos, en heeft aansluitende appartementen en een vrijstaande studio. Ideaal om in Italië een villa met privé zwembad te huren!

 

Over de in Italië gelegen villa met privé zwembad

Villa La Farfalla in Italië heeft drie gebouwen die samen de villa met privé zwembad maken. De villa zelf beschikt over 6 kamers. Daarnaast is er een gebouw met twee losse appartementen en een oude paardenstal die omgebouwd is tot een losstaande studio. Als u van plan bent op vakantie te gaan naar Italië en te overnachten in een vakantiehuis, heeft Villa La Farfalla de perfecte locatie om lekker tot rust te komen. 

 

Faciliteiten van de in Italië gelegen villa met privé zwembad

Voordat u aankomt bij de in Italië gelegen villa met privé zwembad, is het altijd fijn om te weten over welke faciliteiten de villa beschikt. Zoals de titel van de pagina verklapt, beschikt de villa over een privé zwembad. Het zwembad is 6 bij 13 meter en kijkt uit over de mooie omgeving waarin de villa ligt. Daarnaast beschikt de villa over appartementen die eenieder een eigen badkamer en keukenset hebben. Mocht u geen behoefte hebben om de keukenset te gebruiken, heeft Villa La Farfalla een eigen restaurant met een traditioneel Italiaanse keuken. Deze keuken maakt traditionele gerechten met lokale bijpassende wijnen. De loungeruimte die in de villa gevestigd is beschikt over een breed aanbod aan Nederlands- en Engelstalige boeken. 

 

De omgeving van de in Italië gelegen villa met privé zwembad

In de omgeving van Villa La Farfalla is genoeg te doen. Voor de actievelingen is het mogelijk om een ronde te fietsen over de Monte Nerone (onderdeel van de Giro d'Italia in 2009). Ook biedt de omgeving genoeg ruimte voor wandelgebied. Verder is het mogelijk om in de buurt paard te rijden, te golven of in de bergen te gaan abseilen, raften en quad rijden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ideaal voor een uitje met familie of vrienden. 

 

Contact

Wilt u lekker tot rust komen in het midden van Italië? Villa La Farfalla is een in Italië gelegen villa met privé zwembad. Wilt u meer weten over de villa in Italië, of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK