kleinschalig hotel Marken

Kleinschalig hotel Marken

Bent u op zoek naar een kleinschalig hotel in Marken? Villa La Farfalla biedt u een prachtig kleinschalig hotel in Marken. De villa ligt tussen de heuvels in het groene hart van Italië op de grens van Umbrië en La Marche. Door de rustige en bosrijke omgeving, komt u hier helemaal tot rust!  

Over het kleinschalig hotel in Marken

Villa La Farfalla heeft zes kamers, daarnaast zijn er twee appartementen te vinden in een kleiner gebouw naast de villa en is er op het terrein nog een studio te vinden met een eigen terras. De villa stamt uit 1550 en is volledig gerenoveerd. Tijdens de renovatie is de oude stijl bewaard gebleven waardoor de villa een authentieke uitstraling heeft gekregen. Het terrein is omgeven door 16 hecare weide en bos, waardoor u echt middenin de natuur zit. 

Faciliteiten van het kleinschalige hotel in Marken

Ons kleinschalige hotel biedt u verschillende faciliteiten. Zo is elke kamer en elk appartement voorzien van een TV, een koffie- en theehoek en een koelkast. In het restaurant van de villa kunt u elke ochtend terecht voor het ontbijtbuffet, minimaal zes dagen per week kunt u hier dineren en op aanvraag kunt u lunchen. De keuken is in Italiaanse handen waardoor er uitsluitend traditioneel Italiaanse gerechten geserveerd worden. De uitgebreide wijnkaart van het restaurant biedt u kwalitatieve Italiaanse wijnen die goed bij de gerechten passen. In de villa kunt u tot rust komen in de loungeruimte, waar u beschikking heeft tot een grote collectie Nederlands- en Engelstalige boeken. Wilt u liever actief zijn? Dat kan ook! Neem dan een duik in ons buitenzwembad met uitzicht op de prachtige heuvels. Bij het zwembad staan ook ligbedden om lekker van het zonnetje te genieten. 

Contact

Wilt u een rustige vakantie in een kleinschalig hotel in Marken? Villa La Farfalla ligt in het midden van Italië en is omgeven door heide en bos. Bij ons kunt u van de rust en natuur genieten. Wilt u meer weten over het appartement in Italië, of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK