kleinschalig hotel Umbrië

Kleinschalig hotel in Umbrië

Bent u op zoek naar een kleinschalig hotel in Umbrië? Wilt u genieten van een onbezorgde vakantie midden in de natuur? Villa La Farfalla is een kleinschalig hotel dat in het groene hart van Italië ligt en is omgeven door 16 hectare weide en bos. 

Over het kleinschalige hogel in Umbrië

Villa La Farfalla is een historische villa die stamt uit 1550 en is geheel gerenoveerd. Tijdens de renovatie is de rustieke stijl bewaard gebleven waardoor het geheel een authentieke uitstraling heeft. De villa heeft zes stijlvolle kamers, er zijn twee appartementen en er is een studio met eigen terras. Alle kamers en appartementen zijn voorzien van een TV, een koffie-en theehoek en een koelkast om u van alle gemakken te voorzien. 

Faciliteiten van het kleinschalige hotel in Umbrië

Wanneer u in de villa of een van onze appartementen verblijft kunt u gebruikmaken van verschillende faciliteiten. De Villa beschikt over een eigen restaurant waar u minimaal 6 dagen per week kunt dineren en u kunt er op aanvraag lunchen. U kunt in ons restaurant ook dagelijks terecht voor het ontbijtbuffet. De keuken is geheel in Italiaanse handen waardoor er traditionele gerechten geserveerd worden. Het restaurant beschikt over een uitgebreide wijnkaart met kwalitatieve Italiaanse wijnen. Er is een loungeruimte te vinden met een grote collectie Nederlands- en Engelstalige boeken die u kunt lezen. Buiten is een zwembad waar u een verkoelende duik kunt nemen tijdens de warme zomerdagen. Bij het zwembad zijn ligstoelen waarin u lekker kunt uitrusten en kunt genieten van het zonnetje. 

Gezelschappen voor het charme hotel in Umbrië

Bij Villa La Farfalla kunt u terecht voor zakelijke en privé aangelegenheden. U kunt bijvoorbeeld een teamuitje organiseren bij de villa of voor teambuilding en brainstormsessies. Wilt u liever met familie op vakantie? Dat kan ook, voor een mooie familiereis zit u zeker goed bij Villa La Farfalla. 

Contact

Heeft u interesse in een kleinschalighotel in Italië? Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, Villa la Farfalla is de ultieme vakantieplek. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK