Luxe vakantievilla Italië

Luxe vakantievilla in Italië

Of u nu met familie een luxe vakantievilla in Italië zoekt of met vrienden, collega's of andere kennissen, onze villa heeft voor ieder wat wils. Onze luxe vakantievilla ligt in het midden van Italië en komt uit het jaar 1550 en is omgeven door natuur.

Over de in Italië gelegen villa

De Luxevakantie villa in Italië is te vinden op de grens van Umbrië en Le Marche. Bij de villa staan ook nog 2 apartementen en er is een losse studio te vinden. De villa heeft 6 luxe kamers waar 15 personen in terecht kunnen. In de overige accomodaties kunnen 11 mensen terecht. Er is dus in totaal ruimte voor 26 personen. 

Faciliteiten van in Italië gelegen villa

Villa la Farfalla heeft verschillende faciliteiten. Er is buiten een zwembad aangelegd waar je heerlijk kunt zwemmen met het uitzicht op bergen en bos. Dit zwembad is alleen toegankelijk voor de gasten van onze luxe vakantievilla. Binnen in de villa hebben we ons eigen restaurant waar uitsluitend traditionele italiaanse gerechten bereid worden. Wij proberen zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving te halen, daarom komt de meeste wijn die wij serveren uit de directe omgeving. Verder is er in onze luxe vakantievilla een lounge ruimte te vinden. Deze is voorzien met een groot aantal boeken zodat u echt even kunt ontspannen en van uw rust kunt genieten.

Mogelijkheden van de villa in Italië

De luxevakantievilla in Italië is niet alleen te gebruiken voor vakantie met het gezin, maar kan ook heel goed dienen voor een zakelijk doel. Bij ons kunnen ook allerlei evenementen georganiseerd worden zoals een bruiloft, bedrijfsuitjes of een familiereis. In onze luxe vakantievilla in Italië is het allemaal mogelijk! 

Contact

Wilt u weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden, voor privé of zakelijk? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij helpen u graag verder en kijken samen naar wat we voor u kunnen betekenen zodat u een onvergetelijke tijd kunt hebben in onze luxe vakantievilla in Italië! 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK