luxe villa Italië

Luxe villa Italië

Droomt u van een heerlijke vakantie in een luxe villa in Italië? Wij laten uw dromen uitkomen. In onze luxe villa in Italië kunnen wij u een heerlijke, zorgeloze vakantie garanderen. De prachtige villa stamt uit het jaar 1550 en is echt authentiek te noemen. Het oude pand is omgetoverd naar ewn luxe villa in Italie tussen de bergen en bos.

Over luxe villa Italië

Op het terrein van Villa La Farfalla is de villa zelf te vinden, daarnaast is er nog een studio en een bijgebouw waar twee appartementen in zitten. Alle kamers zijn gerenoveerd en zijn getransformeerd naar luxe en moderne kamers. In totaal heeft onze luxe vila in Italië de ruimte voor 26 personen. 

Faciliteiten van luxe villa Italië

Villa La Farfalla biedt verschillende facaliteiten. Er is bijvoorbeeld een loungeruimte waar u kunt ontspannnen en een boek kunt lezen bijvoorbeeld. Deze lounge beschikt namelijk over een uitgebreide collectie met zowel nederlandse en engelse boeken. Verder kunt u dineren bij ons in het restaurant. Wij serveren u alleen gerechten uit de italiaanse keuken, met daarbij een wijn die is afgestemd op het gerecht. Bent u ondertussen toe aan een frisse duik? Ook dat kan bij ons. Onze luxe Villa in Italië heeft een zwembad met prachtig uitzicht op de natuur. 

Mogelijkheden van de villa in Italië

Er zijn in Villa La Farfalla verschillende mogelijkheden. wij hebben al veel verschillende groepen bij ons op bezoek gehad. Vakanties, bedrijfsuitjes, bruiloften, heisessies, je kunt het zo gek niet bedenken. Bij ons is echt alles mogelijk! 

Contact

Heeft u interesse in Villa La Farfalla en wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact met ons op en wij geven u alle informatie die u nodig heeft. 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK