Over Villa la Farfalla

Welkom bij Villa la Farfalla

In de prachtige heuvels van het groene hart van Italië, op de grens van Umbrië en Le Marche ligt onze historische Villa uit 1550 omringd door 16 hectare weide en bos. In dit prachtige pand hebben we 6 luxe en stijlvolle kamers gerealiseerd. Naast de imposante Villa staat een kleiner authentiek pand waar we twee ruime appartementen hebben gerealiseerd en we hebben tevens een prachtige vrijstaande studio op ons landgoed staan. Daarnaast beschikken wij over een eigen restaurant waar u dagelijks kunt genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet en waar u tevens (op reservering) kunt lunchen en dineren. De keuken is typisch Italiaans en er wordt veel gewerkt met biologische producten uit de omgeving en dat proef je!  

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten naast schoonheid ook comfort en gemak ervaren. Daarom is elke kamer en elk appartement voorzien van een TV, een koffie & theehoek en een koelkast.

De Villa is tevens zeer geschikt voor bruiloften (we hebben er inmiddels al 13 mogen organiseren), familieweekenden of andere groepsactiviteiten.

We hebben weer een warm en mooi zomerseizoen achter ons en zijn ons aan het voorbereiden op het winterseizoen. De Villa blijft open en u kunt reeds boeken voor 2019 waarin wij u graag van harte welkom heten!

Op de site kunt u nader met onze Villa en haar faciliteiten kennismaken. Wij zijn ook te vinden op Facebook. Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties, neem dan contact met ons op.

Graag tot ziens!

Namens het gehele team van Villa La Farfalla 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK