Overnachten in De Marken

Overnachten in De Marken

Wilt u overnachten in De Marken? Villa La Farfalla biedt u een prachtige overnachting middenin de natuur. Het is een historische villa die stamt uit 1550 en ligt tussen de heuvels in het groene hart van Italië. De villa is omgeven door 16 hectare weide en bos. U kunt bij ons overnachten in een kamer in de villa zelf, in een van onze appartementen of in onze studio met eigen terras. 

Over de villa in De Marken 

Villa La Farfalla is een historische villa die geheel gerenoveerd is. Tijdens de renovatie is de rustieke stijl bewaard gebleven. Door de combinatie van de rustieke stijl en het comfort van deze stijl heeft de villa een bijzondere uitstraling. In de villa zijn zes luxe en stijlvolle kamers. Naast de villa is een kleiner pand te vinden met daarin twee appartementen en er is een studio. 

Faciliteiten van de villa in De Marken

Wanneer u in de villa of een van de appartementen verblijft kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. Er is buiten een zwembad waar u een verfrissende duik kunt nemen en u kunt gebruikmaken van de ligbedden bij het zwembad. In de villa is een loungeruimte gecreëerd waar u een uitgebreide collectie Nederlands en Engelstalige boeken kunt vinden. In deze loungeruimte staat een haard met sfeervolle zitjes. U kunt minimaal zes dagen per week bij ons in het restaurant dineren en de lunch is op aanvraag. Onze keuken is geheel in Italiaanse handen, wat betekent dat er uitsluitend traditioneel Italiaanse gerechten geserveerd worden. Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart met kwalitatieve Italiaanse wijnen. 

Gezelschappen het overnachten in De Marken

Bij Villa La Farfalla kunt u terecht voor zowel zakelijke of privé aangelegenheden. U kunt hier een teamuitje organiseren of samen met uw familie genieten van een rustige vakanite. 

Contact

Heeft u interesse in een overnachting in De Marken? Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, Villa la Farfalla is de ultieme vakantieplek. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK