Restaurant

Restaurant

In de voormalige koestal is ons restaurant gevestigd. Het biedt plaats aan de gasten van onze Villa en de appartementen en tevens voor mensen uit de omgeving. Minimaal 6 avonden per week wordt hier een diner geserveerd en daarnaast kan er gelunched worden op aanvraag. Met speciale wensen van de gasten wordt rekening gehouden. Sinds 2017 is de keuken geheel in Italiaanse handen en kunt u genieten van de locale gerechten. Omdat de Villa zich op het grensgebied bevindt van de Marken en Umbrie, is dit een mix van deze beide regio's. 

In het restaurant kunt u intiem dineren aan een kleine tafel. Stelt u het op prijs om samen met andere gasten te dineren dan kunt u plaatsnemen aan een van de grotere tafels. Naast de goede huiswijnen, hebben we een wijnkaart, gericht op de kwalitatief goede Italiaanse wijnen. Het restaurant is ook de plaats waar het uitgebreide ontbijtbuffet 's ochtends voor u klaar staat.

U kunt zowel binnendoor als buitenom het restaurant betreden. Het restaurant ligt aan de zuidkant van de Villa en daar bevindt zich een veranda met een schitterend uitzicht op de heuvels waar bij mooi weer buiten gegeten kan worden.

Mocht u liever uit eten gaan dan kunnen wij u leuke en goede restaurants aanbevelen op korte afstand van onze Villa waar de authentieke Umbrische keuken voor u klaar staat en u zich voornamelijk tussen Italiaanse mensen zult begeven.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK