Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Gaat u binnenkort trouwen en heeft u dit altijd al in Italië willen doen? Grijp dan nu uw kans. U kunt trouwen in Italië bij Villa La Farfalla. De villa ligt in het midden van Italië, stamt uit het jaar 1550 en is omringd door 16 hectare van weide en bos. 14 stellen zijn u al voorgegaan.

Over de accomodatie

Als u gaat trouwen in Italië wordt u wordt u ondergebracht bij de accomodatie van Villa La Farfalla. De accomodatie bestaat uit de villa zelf, 2 appartementen en een vrijstaande studio. Dit maakt het mogelijk om 26 personen te laten overnachten. De villa zelf heeft 6 luxe en stijlvolle kamers. Wij begrijpen natuurlijk dat als u een trouwerij in Italië organiseert dat er meer dan 26 mensen komen. Wij hebben goed contact met nabijgelegen overnachtingsplekken, waar wij kunnen regelen de overige gasten onder te brengen. 

Faciliteiten van de accomodatie

Wanneer u gaat trouwen in Italië is het fijn om te weten over welke faciliteiten de accomodatie beschikt. Villa La Farfalla heeft een restaurant met traditionele Italiaanse keuken. Hier worden lokale gerechten gemaakt, geserveerd met wijnen uit de omgeving of bijpassend aan uw gerecht. Villa La Farfalla ligt in een prachtige omgeving, heeft een eigen zwembad van 6 bij 13 meter en ene uitgebreide collectie aan Nederlands en Engelstalige boeken in de lounge ruimte. 

Hulp op maat

Om te trouwen in Italië is het handig om een beetje ondersteuning te krijgen bij het organiseren van de trouwerij. Villa la Farfalla biedt u de optie om alles uit handen te geven, alles zelf te regelen of een goede tussenweg te vinden tussen beide uitersten. De Villa biedt mogelijkheid tot catering voor 50 personen. Wij streven er naar om de ervaring net zo te maken als het huwelijk zelf; uniek. 

Contact

Wilt u graag trouwen in Italië, dan bent u bij Villa La Farfalla aan het juiste adres. Wilt u de mogelijkheden bespreken of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en we praten graag verder. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK