Trouwen in Umbrië

Trouwen in Umbrië

Wilt u een droombruiloft en in stijl trouwen in Umbrië? Dat kan bij Villa La Farfalla! Onze villa ligt middin in het groene hart van Italië, dit is de perfecte plek voor mooie trouwfoto's! Tijdens de renovatie van Villa La Farfalla is de rustieke stijl behouden, waardoor het een prachtig authentiek plekje is. 

Over de accomodatie

Trouwen in Umbrië is een unieke ervaring. Door de Nederlandse organisatie gecombineerd met de middeleeuwse villa met een italiaanse keuken vol pasta en pizza kun je zorgeloos en in stijl trouwen. De accomodatie bestaat uit de villa zelf, 2 appartementen en een vrijstaande studio. In totaal kunt u 26 personen kwijt om te overnachten. Heeft u meer dan 26 gasten? Geen probleem wij hebben goed contact met nabijgelegen overnachtingsplekken. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw gasten daar kunnen overnachten. Wij maken voor u een programma op maat. Daarbij geven we jullie graag advies en begeleiden wij jullie vanaf de eerste ideeën. 

Faciliteiten van de accomodatie

Villa La Farfalla biedt u verschillende faciliteiten als u wilt trouwen in Umbrië. In de keuken van onze villa worden traditioneel Italiaanse gerechten bereid. Deze gerechten worden geserveerd met bijpassende wijnen uit de streek. De villa biedt catering tot 50 personen. Daarnaast is er een zwembad te vinden waar u een duik kunt nemen, wat heerlijk is tijdens de warme dagen. De villa is omringt door 16 hectare heide en bos waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de groene omgeving. 

Hulp op maat

Trouwen is over het algemeen een gebeurtenis waarvoor veel geregeld moet worden. Zeker wanneer u in het buitenland wilt trouwen. Wij kunnen u helpen om alles in goede banen te leiden. Voor, tijdens en na de trouwerij zullen we u begeleiden en u kunt bij ons alles uit handen geven. U mag het uiteraard ook zelf doen of met een ceremoniemeester, maar de optie is er in ieder geval. 

Contact

Wilt u graag trouwen in Umbrië, dan bent u bij Villa La Farfalla aan het juiste adres. Wilt u de mogelijkheden bespreken of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en we praten graag verder. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK