Vakantie appartement Italië

Vakantie Appartement Italië

Bent u toe vakantie, een aantal dagen er tussenuit met familie of vrienden? Villa La Farfalla biedt u een prachtig vakantie appartement in Italië. De villa ligt in het midden van Italië en beschikt over 16 hectare weide en bos waar de appartementen aan grenzen. 

Over het vakantie appartement in Italië 

Villa La Farfalla heeft vier appartementen geschikt voor 2-4 personen. In de Villa zijn twee geschakelde kamers met een keukenblok erin. Daarnaast zijn er in de oude stallen 2 moderne appartementen gebouwd. De oude stallen zijn geheel gerenoveerd en daarbij hebben ze de rustieke stijl behouden. Dit geeft de appartementen een prachtige uitstraling!

Faciliteiten van het appartement in Italië

Voordat u uw vakantie appartement in Italië gaat boeken wilt u uiteraard eerst weten welke facaliteiten het appartement te biedenheeft. Alle appartementen beschikken over een badkamer en een keukenset. Daarnaast biedt Villa La Farfalla een aantal facaliteiten die bij het terrein inbegrepen zijn. Villa La Farfalla heeft een eigen restaurant met een traditioneel Italiaanse keuken waardoor er veel lokale gerechten bereid worden met bijpassende wijnen uit de omgeving. Er is een loungeruimte met een breed aanbod aan Nederlands- en Engelstalige boeken. Villa La Farfalla beschikt over een privé zwembad dat door de gasten gebruikt kan worden.

Contact

Wilt u een rustig vakantie appartement in Italië? Villa La Farfalla ligt in het midden van Italië en is omgeven door heide en bos. Bij ons kunt u van de rust en natuur genieten1 Wilt u meer weten over het appartement in Italië, of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK