Vakantie in De Marken

Op vakantie in De Marken?

Bent u op zoek naar een vakanite in De Marken? De Marken wordt in het Italiaans 'Le Marche' genoemd. Dit is een prachtige regio in Italië met groene heuvels en veel natuur en cultuur. Villa La Farfalla biedt u een mooie historische villa op de grens van Umbrië en Le Marche. 

Over de villa in De Marken 

In de villa bevinden zich zes kamers, daarnaast is er een kleiner pand waarin twee appartementen zijn gerealiseerd. Op het terrein van de villa is ook nog een studio met eigen terras dat uitkijkt op de groene heuvels. De villa stamt uit 1550 en is geheel gerenoveerd, maar wel met behoud van de rustieke stijl. Wanneer u op zoek bent naar een rustige vakantiebestemming in een groene en bosrijke omgeving, is Villa La Farfalla perfect voor u! 

Faciliteiten van de villa in De Marken

Villa La Farfalla biedt u verschillende faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken tijdens uw verblijf in de villa of in een van onze appartementen. Wij bieden onze gasten graag comfort en gemak en daarom heeft elke kamer en appartement een TV, koffie- en theehoek en een koelkast. In de villa kunt u minimaal zes dagen per week dineren in het restaurant, dit kan ook wanneer u in een van de appartementen of de studio verblijft. Daarnaast kunt u lunchen op aanvraag. Sinds 2017 is de keuken in Italiaanse handen waardoor u kunt genieten van traditionele gerechten. De uitgebreide wijnkaart biedt bijpassende wijnen uit de regio. Bij mooi weer kunt u buiten lunchen of dineren. U kunt ook gebruikmaken van de loungeruimte in de villa. Hier is een bibliotheek met Nederlands- en Engelstalige boeken die u kunt lezen. Wilt u wat verfrissing op een warme zomer dag? Dat kan! Neem een duik in ons buitenzwembad met uitzicht op de prachtige omgeving. 

Contact

Toe aan een ontspannen vakantie in een mooie omgeving? Villa La Farfalla biedt u een onbezorgde vakantie in De Marken. Wilt u meer weten over de villa, of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK