Vakantie in Umbrië

Vakantie in Umbrië

Bent u op zoek naar een vakantie in Umbrië met vrienden of familie? In de prachtige heuvels van het groene hart van Italië ligt de historische villa, Villa La Farfalla. Bij deze villa kunt u genieten van een heerlijke vakantie middenin de natuur. 

Over de accomodatie in Umbrië 

In de villa zijn zes luxe en stijlvolle kamers gerealiseerd. Daarnaast is er nog een klein pand op het terrein waar twee appartementen zijn te vinden, daarnaast is er ook nog een vrijstaande studio. Villa la Farfalla stamt uit het jaar 1550 en is geheel gerenoveerd. Tijdens de renovatie is de rustieke stijl behouden zodat de villa nog steeds een authentieke uitstraling heeft.  

Faciliteiten van de accomodatie in Umbrië

Villa La Farfalla biedt verschillende faciliteiten om u een onbezorgde vakantie in Umbrië te geven. Elke kamer en elk appartement is voorzien van een TV,  koffie- en theehoek en een koelkast. Wanneer u te gast bent bij Villa La Farfalla kunt u gebruik maken van het buitenzwembad, met uitzicht op de groene omgeving. Bij het zwembad zijn ligstoelen aanwezig waar u heerlijk van de zon kunt genieten. In de villa is een loungeruimte waar een uitgebreide collectie staat van Nederlands- en Engelstalige boeken die u kunt lezen. In de voormalige koestal is het restaurant gevestigd. Minimaal zes avonden per week wordt hier een diner geserveerd en u kunt hier ook lunchen op aanvraag. De keuken biedt u traditioneel Italiaanse recepten en een uitgebreide wijnkaart met bijpassende wijnen uit de omgeving. 

Contact

Wilt u er even tussenuit in het prachtige groene hart van Italië? Villa La Farfalla biedt u een onbezorgde vakantie in Umbrië omgeven door natuur, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Wilt u meer weten over onze villa of over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK