Vakantiehuis 21 personen

Vakantiehuis 21 personen

Wilt u met een grote groep op vakanite? Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 21 personen? Bij Villa La Farfalla kunt u terecht voor een vakantie met 21 personen. De villa dateert uit 1550, ligt midden in Italië en is omgeven door een prachtige omgeving van heide en bos.

Over het vakantiehuis 21 personen

Villa La Farfalla biedt inclusief de nabijgelegen appartementen totaal ruimte voor 26 personen. Dus er is genoeg ruimte als u op zoekn bent naar een vakantiehuis voor 21 personen. In de villa zijn er 6 luxe kamers te vinden, hier is ruimte voor 15 personenen. Naast de villa is een autnehtiek pand te vinden, dit is iets kleiner dan de villa en hier zijn twee appartementen te vinden. In de voormalige paardenstal is ook een appartement te vinden, dit is een vrijstaand appartement. De authentieke bouwstijl is tijdens de renovatie bewaard gebleven. Dit zorgt voor een prachtige sfeer! De appartementen bieden bij elkaar ruimte voor 11 personen. 

Faciliteiten van het vakantiehuis 21 personen

Het vakantiehuis voor 20 personen heeft een restaurant met een traditionele Italiaanse keuken. Er worden lokale gerechten geserveerd met bijpassende wijnen uit de streek. Het restaurant bevind zich in de ouden koeienstal. Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. Er is een loungeruimte met een ruim aanbod van Nederlands- en Engelstalige boeken. Buiten is een privé zwembad te vinden ook deze biedt een prachtig uitzicht over de natuur.

Gezelschappen voor het vakantiehuis 21 personen

Bij Vila La Farfalla kun je terecht voor privé vakanties of voor zakelijke reizen. Er worden regelmatig brainstormsessies gehouden, teambulding sessies en er zijn ook regelmatig teamuitjes. Het vakantiehuis voor 21 personen wordt in de privé sferen niet alleen gebruikt voor vakantie maar ook voor bruiloften of andere familiebijeenkomsten. 

Contact

Privé of zakalijk, bij Villa La Farfalla kunt u overal voor terecht. Wij bieden u veel mogelijkheden! Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen! 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK