Vakantiehuis 25 personen

Vakantiehuis 25 personen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 25 personen? Bij Villa La Farfalla kunt u zowel privé als zakelijk terecht voor groepen van 25 personen. De villa is een historische villa uit 1550, ligt in het midden van Italië en is omgeven door een prachtige omgeving van 16 hectare heide en bos. 

Over het vakantiehuis voor 25 personen

Villa La Farfalla biedt in totaal ruimte voor 26 personen. In de villa zelf zijn er 6 luxe en sfeervolle kamers te vinden. Hier kunnen 15 personen ondergebracht worden. Naast de villa staat een kleiner authentiek pand. Hierin zijn twee ruime appartementen gebouwd. Daarnaast is de oude paardenstal omgebouwd naar een studio. Tijdens de renovatie van de panden is de rustieke bouw bewaard gebleven. De ruimtes zijn een prachtige combinatie van de rustieke stijl en het comfort van de huidige tijd. 

Faciliteiten van het vakantiehuis voor 25 personen

Dit prachtige vakantiehuis voor 25 personenen biedt u verschillende faciliteiten. Zo kunt u heerlijk ontspannen in ons privé zwembad. Er is een loungeruimte met een grote bibliotheek waar u een gevarieerd aanbod vind van Nederlands- en Engelstalige boeken. Verder heeft het vakantiehuis een eigen restaurant met een traditionele Italiaanse keuken. In het restaurant kunt u genieten van lokale gerechten. Daarnaast heeft het restaurant een uitgebreide wijnkaart met kwaliteitswijnen uit de omgeving. 

Gezelschappen voor het vakantiehuis van 25 personen

U kunt Villa La Farfalla boeken voor privé gelegendheden of voor zakelijke doeleinden. Zakelijk is het mogelijk om te gebruiken voor een brainstorm sessie, teamuitjes of teambuilding. Privé zijn er ook eindeloos veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld trouwen in Villa La Farfalla. De villa is uitermate geschikt voor zulke festiviteiten of voor andere familiebijeenkomsten. 

Contact

Of u nu komt voor een zakelijk uitje of een privé gelegenheid, in dit vakantiehuis voor 25 personen is alles mogelijk. Heeft u interesse wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK