Vakantiehuis 26 personen

Vakantiehuis 26 personen

Wilt u op vakantie met familie vrienden of met uw werk? Villa La Farfalla is een vakantiehuis voor 26 personen. Villa La Farfalla is een authentieke villa uit 1550 en ligt in het midden van Italië tussen de heuvels op de grens van Umbrië en Le Marche. De villa beschikt over 16 hectare heide en bos. 

Over het vakantiehuis voor 26 personen

In totaal is er bij Villa La Farfalla ruimte voor 26 personen. Dus als u op zoek bent naar een vakantiehuis voor 26 perosnen kunt u terecht bij Villa La Farfalla. In de villa zelf bevinden zich 6 luxe kamers die ruimte bieden voor 15 personenen. Naast de villa is staat een kleiner authentiek pand en hier bevinden zicht twee ruime appartementen. Daarnaast is er nog een studio op het terrein te vinden. Dit is de voormalige paardenstal die omgebouwd is tot een studio. Tijdens de renovatie is de rustieke stijl bewaard bebleven. 

Faciliteiten van het vakantiehuis voor 26 personen

Het vakantiehuis voor 26 personen heeft verschillende faciliteiten. Er is een restaurant, loungeruimte en een privé zwembad. Het restaurant bevind zich in de oude koeienstal. De keuken van het restaurant is volledig Italiaans en biedt naast de lokale gerechten, heerlijke wijnen uit de regio. Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht op de 16 hectare heide en bos die Villa La Farfalla omgeven. Het zwembad heeft ook uitzicht op dit bos. In de loungeruimte is er een groot aanbod van Nederlands- en Engelstalige boeken die je gewoon kunt pakken. 

Gezelschappen voor het vakantiehuis voor 26 personen

U kunt bij Villa La Farfalla terecht voor privé en zakelijke gelegenheden. Bij ons heeft u veel mogelijkheden denk aan brainstormsessies, teambuilding, teamuitje, bruiloften etc. U kunt uiteraard ook terecht om gewoon een heerlijke vakantie te beleven in de villa. 

Contact

Of u nu komt voor een zakelijk uitje of een privé gelegenheid, in deze vakantiewoning voor 26 personen is alles mogelijk. Heeft u interesse wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK