Vakantiehuis in Italië

Vakantiehuis in Italië

Bent u met familie, vrienden, je voetbalteam of het bedrijf opzoek naar een vakantiehuis in Italië? Villa La Farfalla zou hiervoor een perfecte keuze zijn. De villa ligt in het midden van Italië, stamt uit het jaar 1550 en is omringd door 16 hectare van weide en bos. 

 

Over het vakantiehuis in Italië

Villa La Farfalla bestaat uit een villa, 2 appartementen en een vrijstaande studio. In totaal is er plek voor 26 personen. De villa zelf bestaat uit 6 luxe en stijlvolle kamers, samen goed voor een 15 persoons vakantiehuis. De nabijgelegen appartementen en vrijstaande studio bieden daarnaast nog ruimte voor 11 personen. 

 

Faciliteiten van het vakantiehuis in Italië

Villa La Farfalla heeft een eigen restaurant, een privé zwembad en een loungeruimte met een breed aanbod aan Nederlands en Engelstalige boeken. Het restaurant is een traditioneel Italiaans restaurant. Er worden veelal lokale gerechten bereid, geserveerd met een bijpassende of lokale wijn. Het zwembad bij de villa is 6 bij 13 meter. 

 

Gezelschappen voor het vakantiehuis in Italië

De villa kan voor zowel privé als zakelijke doeleinden uitkomst bieden. Het vakantiehuis kan voor privé doeleinden gebruikt worden voor een familiereis of een teamuitje. Voor zakelijke doeleinden kan het gebruikt worden voor brainstorm sessies, teambuilding sessies of teamuitjes. 

 

Contact

Heeft u interesse in een vakantiehuis in Italië? Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, Villa la Farfalla is de ultieme vakantieplek. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK