Vakantiehuis in Italië met privé zwembad

Vakantiehuis in Italië met privé zwembad

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Italië met een privé zwembad? Villa La Farfalla is het ideale vakantiehuis met een privé zwembad. U kunt hier terecht met grote en kleine groepen, voor privé of zakelijk. De villa ligt in het midden van Italië en is omgeven door prachtige natuur. 

Over het vakantiehuis in Italië met privé zwembad

Villa La Farfalla biedt in totaal ruimte voor 26 personen. In de villa bevinden zich 6 luxe kamers. Naas de villa staat een authentiek pand dat iets kleiner is, hierin zijn twee appartementen gebouwd. Verder is er op het terrein van de villa nog een vrijstaande studio. Dit is gebouwd in de voormalige paardenstallen. De studio heeft een privé terras. 

Faciliteiten van het vakantiehuis in Italië met privé zwembad

Villa La Farfalla biedt u naast het privé zwembad verschillende facaliteiten. De villa heeft een eigen restaurant met een italiaanse keuken waar traditionele gerechten worden geserveerd. Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart met kwaliteitswijnen uit de streek. Verder is er een loungeruimte te vinden met een bibliotheek. Het zwembad van Villa La Farfalla geeft u een prachtig uitzicht op de Italiaanse heuvels tijdens het zwemmen. 

Gezelschappen voor het vakantiehuis in Italië

Bij Villa La Farfalla bent u zowel voor privé- als zakelijke aangelegenheden welkom. U kunt teamuitjes, teambuilding of brainstormsessie bij ons organiseren. Voor privé gebruik zijn er ook veel moglijkheden, denk bijvoorbeeld aan een bruiloft een een mooie familievakantie. 

Contact

Heeft u interesse in een vakantiehuis in Italië met privé zwembad? Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, Villa la Farfalla is de ultieme vakantieplek. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we naar mogelijkheden voor u. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK