Vakantiehuis in Italië met privé zwembad particulier

Vakantiehuis in Italië met privé zwembad particulier

Bent u als particulier op zoek naar een vakantiehuis in Italië? Villa La Farfalla is het perfecte vakantieuis in Italië met privé zwembad voor particulier verhuur. De oude villa stamt uit 1550 en ligt in het midden van Italië tussen de heuvels en prachtige natuur. 

Over het vakantiehuis in Italië met privé zwembad particulier

Villa La Farfalla is een vakantiehuis dat ruimte biedt voor in totaal 26 personen. Als u met een groep op vakantie wilt dan biedt de villa uitkomst. In de villa zelf zijn 6 luxe kamers waar 15 personen ondergebracht kunnen worden. Er zijn 2 appartementen naast de villa in het kleinere authentieke pand en er is een studio gebouwd in de oude paardenstal. Deze studio is vrijstaand en heeft een privé terras. 

Faciliteiten van het vakantiehuis in Italië met privé zwembad particulier

Villa La Farfalla is voorzien van verschillende faciliteiten. De villa heeft een eigen restaurant dat te vinden is in de omgebouwde koeienstal. U kunt hier minimaal 6 avonden per week dineren en u kunt op aanvraag lunchen. In het restaurant kunt u genieten van lokale italiaanse gerechten. De wijnkaart is zeer uitgebreid met kwaliteitsweinen uit de streek. Er is een lounge met bibliotheek waar u boeken kunt lezen in zowel het Nederlands als het Engels. Buiten is er een mooi zwembad te vinden, deze is 6 bij 13 meter groot. Terwijl u aan het zwemmen bent heeft u het uitzicht op de prachtige heuvels. 

Gezelschappen voor het vakantiehuis in Italië particulier

Bruiloften, teamuitjes, familievakanties, er is heel veel mogelijk bij Villa La Farfalla! U kunt bij ons als particulier boeken, maar ook zakelijk. 

Contact

Bent u geïnteresseerd in het vakantiehuis in Italië met privé zwembad voor particulieren? Vraag naar de mogelijkheden voor uw verblijf door  contact op te nemen met Villa La Farfalla. Wij helpen u graag! 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK