Vakantiehuis in Italië met zwembad

Vakantiehuis in Italië met zwembad

Bent u toe aan vakantie en op zoek naar een vakantiehuis in Italië met zwembad? Dan kunt u terecht bij Villa La Farfalla. De villa staat in het midden van Italië op de grens van Umbrië en Le Marche. Het prachtige vakantiehuis stamt uit 1550 en is omgeven door heuvels en natuur. 

Over het vakantiehuis in Italië met privé zwembad

Het vakantiehuis van Villa La Farfalla biedt de ruimte voor in totaal 26 personen. U kunt er met grote en kleine groepen terecht voor een heerlijke vakantie. In de villa zijn 6 luxe kamers waar 15 personen ondergebracht kunnen worden. Naast de villa staat een kleiner pand waar 2 appartementen in gebouwd zijn. Verder is er op het terrein van de villa een oude paardenstal omgebouwd tot studio. De appartementen en studio bieden bij elkaar de ruitme voor 11 personen. 

Faciliteiten van het vakantiehuis in Italië met zwembad

Villa La Farfalla is een vakantiehuis in Italië met zwembad. Wanneer u gast bij ons bent kunt u hier gebruik van maken. Het zwembad heeft een uitzicht op de heuvels. Daar naast is er een loungeruimte met een eigen bibiliotheek waar een groot aantal Nederlands- en Engelstalige boeken te vinden zijn. Villa La Farfalla heeft ook een eigen restaurant met een Italiaanse keuken. Er worden traditionele gerechten gereserveerd met de heerlijkste wijnen uit de regio. 

Gezelschappen voor het vakantiehuis in Italië met zwembad

Bij Villa La Farfalla kunt u voor privé en zakelijke gelegenheden komen. U kunt bijvoorbeeld een bruiloft organiseren bij ons, of een mooie familievakantie. Zakelijk worden er vaak teamuitjes, teambuilding en brainstormsessies georganiseerd. 

Contact

Heeft u interesse in een vakantiehuis in Italië met zwembad? Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, Villa la Farfalla is de ultieme vakantieplek. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we naar mogelijkheden voor u. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK