Charme hotel Umbrië

Charme hotel in Umbrië

Bent u op zoek naar een charme hotel in Umbrië waar u kunt genieten van een welverdiende vakantie? Villa La Farfalla is een charme hotel in Umbrië midden in de natuur. Het hotel ligt in een prachtige en rustige omgeving waar u echt tot rust komt! 

Over het charme hotel in Umbrië

Villa La Farfalla bestaat uit een villa en 4 appartementen. De villa stamt uit 1550 en is geheel gerenoveerd, daarbij is de rustieke stijl bewaard gebleven waardoor het een authentieke uistraling heeft. In de villa zijn  6 luxe en stijlvolle kamers gerealiseerd. In totaal bieden deze kamers ruimte voor 15 personen. In de prachtige, groene omgeving kunt u heerlijk wandelen of moutainbiken. 

Faciliteiten van het charme hotel in Umbrië

Er zijn verschillende faciliteiten te vinden in de villa. Zo beschikt de villa over een eigen restaurtant met een traditioneel Italiaanse keuken, waar lokale gerechten bereid worden. Deze gerechten worden geserveerd met de lekkerste wijnen uit de regio. In de villa is een loungeruimte waar u op uw gemak gebruik kunt maken van ons grote aanbod aan Nederlands- en Engelstalige boeken. Buiten is een zwembad te vinden waar u een verkoelende duik kunt nemen tijdens de warme dagen. Dit zwembad heeft een prachtig uitzicht over de groene omgeving. 

Gezelschappen voor het charme hotel in Umbrië

Bij Villa La Farfalla kunt u terecht voor zakelijke en privé aangelegenheden. U kunt bijvoorbeeld een teamuitje organiseren bij de villa of voor teambuilding en brainstormsessies. Wilt u liever met familie op vakantie? Dat kan ook, voor een mooie familiereis zit u zeker goed bij Villa La Farfalla. 

Contact

Heeft u interesse in een charme hotel in Italië? Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, Villa la Farfalla is de ultieme vakantieplek. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK