Vakantiehuis Italië met zwembad

Vakantiehuis Italië met zwembad

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Italië met een zwembad? Villa La Farfalla is het ultieme vakantiehuis in Italië voor grotere gezelschappen. De villa is gebouwd in 1550 en ligt tussen de heuvels op de grens van Umbrië en Le Marche. Het gebied om de villa bestaat uit heuvels heide en bos. 

Over het vakantiehuis Italië met zwembad

Villa La Farfalla biedt ruimte voor 26 personen. In de villa zelf zijn 6 kamers waar 15 personen ondergebracht kunnen worden. Naast de villa staat een kleiner authentiek pand waar 2 appartementen in gebouwd zijn. Verder is het op het terrein een oude paardenstal te vinden die omgebouwd is naar een studio. Bij de verbouwing zijn alle rustieke details bewaard gebleven en dit levert een mooie combinatie met de luxe van nu. 

Faciliteiten van het vakantiehuis Italië met zwembad

Dit vakantiehuis in Italië met zwembad biedt u nog meer faciliteiten. Er is een loungeruimte met en bibliotheek waar een groot aanbod te vinden is van Nederlands- en Engelstalige boeken. De villa heeft een eigen restaurant met Italiaanse keuken waar lokale gerechten geserveerd worden met kwaliteitswijnen uit de regio. Vanuit het restaurant heb je een uitzicht over de prachtige omgeving. Het zwembad is 6 bij 13 meter en tijdens het zwemmen heeft u ook hier uitzicht op de heuvels en natuur om de villa heen. 

Gezelschappen voor het vakantiehuis Italië met zwembad

De villa kan voor zowel privé als zakelijke doeleinden gebruikt worden. Het vakantiehuis in Italië met zwembad kan voor zakelijke doeleinden gebruikt worden om een brainstorm sessie, teambuilding sessie of een teamuitje te organiseren. Voor privé doeleinden is het vakantiehuis ideaal om een bruiloft te organiseren of een familiereis te organiseren. 

Contact

Of u het vakantiehuis nu zakelijk of privé wilt boeken, bij Villa La Farfalla kunt u voor allebei terecht. Heeft u interesse wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK