Vakantiehuis Italië privé zwembad

Vakantiehuis Italië privé zwembad

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Italië met een privé zwembad? Villa La Farfalla is het ultieme vakantiehuis in Italië waar je kunt genieten van een privé zwembad. Vanuit het zwembad heeft u een schitterend uitzicht over de heuvels. De villa ligt in het midden van Italië en is omgeven met natuur. 

Over het vakantiehuis in Italië met privé zwembad

Bij Villa La Farfalla is er ruimte voor 26 personen. In de villa zijn zes luxe en sfeervolle kamers hierin kunnen 15 personen worden ondergebracht. Naast de villa staat een kleiner pand waarin twee appartementen zijn gebouwd. Verder is er op het terrein van de villa een studio te vinden in de voormalige paardenstallen. Deze studio is voorzien van een privé terras. 

Faciliteiten van het vakantiehuis in Italië met privé zwembad

Naast een prachtig zwembad heeft Villa La Farfalla nog meer faciliteiten. Er is een loungeruimte met een bibliotheek waar u een ruime keuze hebt uit Nederlands- en Engelstalige boeken. Deze zijn voor iedereen beschikbaar om te lezen. De villa heeft een eigen restaurant met een Italiaanse keuken. U kunt hier minimaal 6 dagen per week eten en op aanvraag lunchen. Er worden traditionele gerechten geserveerd met lokale kwaliteitswijnen uit de regio. 

Gezelschappen voor het vakantiehuis in Italië

U kunt met verschillende gezelgschappen terecht bij het vakantiehuis in Italië met privé zwembad. Het huis is te boeken voor privé gelegeheden of voor zakelijke doeleinden. Van bruiloften tot brainstormsessies, het kan allemaal. 

Contact

Heeft u interesse in het vakantiehuis in Italië met privé zwembad? Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op en dan kijken we naar mogelijkheden voor u. 

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK