Vakantievilla Italië

Vakantievilla Italië

Wilt u met familie, vrienden of bijvoorbeeld uw voetbalteam een vakantievilla in Italië huren? Villa la Farfalla is hier uitermate geschikt voor. De villa ligt in het midden van Italië, stamt uit het jaar 1550 en is omringd door 16 hectare van weide en bos.

 

Over de vakantievilla in Italië

Villa La Farfalla bestaat uit een villa, 2 appartementen en een vrijstaande studio. In totaal is er plek voor 26 personen. De villa zelf bestaat uit 6 luxe en stijlvolle kamers, samen goed voor een 15 persoons vakantievilla. De nabijgelegen appartementen en vrijstaande studio bieden daarnaast nog ruimte voor 11 personen. 

 

Faciliteiten van de vakantievilla in Italië

Villa La Farfalla heeft een eigen restaurant, een privé zwembad en een loungeruimte met een breed aanbod aan Nederlands en Engelstalige boeken. Het restaurant is een traditioneel Italiaans restaurant. Er worden veelal lokale gerechten bereid, geserveerd met een bijpassende of lokale wijn. Het zwembad bij de villa is 6 bij 13 meter met een mooi uitzicht over de omgeving.

 

Contact

Heeft u interesse in een vakantievilla in Italië voor met uw familie, vrienden of sportteam? Villa la Farfalla is de ultieme vakantieplek. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK