Vakantiewoning 20 personen

Vakantiewoning 20 personen

Bent u met familie, vrienden, een vereniging of uw bedrijf op zoek naar een vakantiehuis voor 20 personen? Dan biedt Villa La Farfalla een uitkomst voor u. Villa La Farfalla ligt in het midden van Italië, is een historische villa uit 1550 en is omringd door een groot aantal hectare van weide en bos. 

 

Over het vakantiewoning 20 personen

De villa en nabijgelegen appartementen bieden in totaal ruimte voor 26 personen. De villa zelf kent 6 luxe en stijlvolle kamers. Deze kamers zijn goed voor het onderbrengen van 15 personen. Naast de villa is een kleiner authentiek pand bestaande uit twee ruime appartementen. Daarnaast is er nog een vrijstaande studio. Deze drie ruimtes bieden samen plek voor nog 11 personen.

 

Faciliteiten van het vakantiewoning 20 personen

Deze vakantiewoning voor 20 personen heeft een restaurant, zwembad en een lounge ruimte. De voormalige koestal is omgebouwd tot een restaurant. De keuken van het restaurant is compleet Italiaans met een mix van lokale gerechten van beide provincies. Ook heeft het restaurant een uitgebreide wijnkaart met lokale en kwaliteitswijnen. Vanaf het restaurant heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Het grote zwembad biedt ook een uitzicht over de omgeving. De loungeruimte is tegelijkertijd een bibliotheek met een brede collectie aan Engelse en Nederlandstalige boeken.

 

Gezelschappen voor het vakantiewoning 20 personen

De villa kan voor zowel privé als zakelijke doeleinden uitkomst bieden. Het vakantiehuis voor 20 personen kan voor zakelijke doeleinden gebruikt worden om een brainstorm sessie, teambuilding sessie of een teamuitje te organiseren. Voor privé doeleinden is het 20 persoons vakantiehuis ideaal om een bruiloft te organiseren of een familiereis te organiseren. 

 

Contact

Of u nu komt voor een zakelijk uitje of een privé gelegenheid, in dit vakantiewoning voor 20 personen is alles mogelijk. Heeft u interesse wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK